Почистване след ремонт в Пловдив

Почистване след ремонти и строителни дейности

Почистване след ремонт в Пловдив

Екипът на BeClean предлага основно почистване на Вашия дом след ремонтни и строителни дейности. Доверете се на нас за почистването на Вашата обновена баня, кухня или цялостно жилище (апартамент или къща). Работим в град Пловдив и околността. 

Почистването след ремонт е енда от най-досадните и понякога непосилна задача, която може да развали удоволствието от реновацията на Вашето жилище. Много често почистването след ремонт изисква използването на професионални почистващи машини като прахосмукачки с висока мощност, подопочистващи машини, парочистачки и др.

Ние от BeClean разполагаме с уменията, оборудването и препаратите, необходими за отстраняване на следите след строителни дейности, за да можете пъноценно да се насладите на обновеното си и ремонтирано жилище. Не на последно място ще обърнем внимание и на количеството и теглото на строителните отпадъци, както и специфичните изисквания за тяхното депониране. 

 

Какво представлава почистването след ремонт

 – Почистване след ремонт на кухня

 – Почистване след ремонт на баня

 – Почистване след основен ремонт на апартамент или къща

 – Почистване след усвояване на тераса

 – Почистване след смяна на дограма

 – и много други

Поради спецификата на след ремонтното почистване, можете да получите ценова оферта само след предварителен оглед на място. Позвънете ни на 0878 62 64 10. 

Call Now ButtonОбадете ни се