Почистване след ремонт в Пловдив

Почистване след ремонти и строителни дейности

Почистване след ремонт в Пловдив

Екипът на BeClean предлага основно почистване на Вашия дом след ремонтни и строителни дейности. Доверете се на нас за почистването на Вашата обновена баня, кухня или цялостно жилище (апартамент или къща). Работим в град Пловдив и околността. 

Почистването след ремонт е енда от най-досадните и понякога непосилна задача, която може да развали удоволствието от реновацията на Вашето жилище. Много често почистването след ремонт изисква използването на професионални почистващи машини като прахосмукачки с висока мощност, подопочистващи машини, парочистачки и др.

Ние от BeClean разполагаме с уменията, оборудването и препаратите, необходими за отстраняване на следите след строителни дейности, за да можете пъноценно да се насладите на обновеното си и ремонтирано жилище. Не на последно място ще обърнем внимание и на количеството и теглото на строителните отпадъци, както и специфичните изисквания за тяхното депониране. 

 

Какво представлава почистването след ремонт

 – Почистване след ремонт на кухня

 – Почистване след ремонт на баня

 – Почистване след основен ремонт на апартамент или къща

 – Почистване след усвояване на тераса

 – Почистване след смяна на дограма

 – и много други

Поради спецификата на след ремонтното почистване, можете да получите ценова оферта само след предварителен оглед на място. Позвънете ни на 0878 62 64 10.